HomeShopBabyVitamine D

Vitamine D

1400 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Categories: ,

Description

  • Ordesa Vitamin D është një suplement ushqimor me përmbajtje të lartë të vitaminës D. Çdo pikë siguron 5µ (200 IU) vitaminë D Vitamina D është në formën e kolekalciferolit (vitamina D3) me biodisponibilitet të lartë
  • Për foshnjat nën 12 muajsh, nevojiten vetëm 2 pika për të përmbushur rekomandimet e Shoqatës Spanjolle të Pediatrisë për foshnjat
  • Vitamina D është thelbësore për zhvillimin e duhur të kockave dhe dhëmbëve
  • Vitamina D e lëngshme ka një shishe të përshtatshme me pikatore e cila merret lehtësisht në gojë ose përzihet me lëngje
  • 10ml

Additional information

brand

Ordesa

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamine D”

Your email address will not be published. Required fields are marked *