HomeShopBabyBlevit NOCHES Felices

Blevit NOCHES Felices

1080 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

  • Blevit Noches Felices është një infuzion i menjëhershëm i bërë nga ekstrakte të tretshme bimore (bliri, balsam limoni dhe kamomil) që janë përzgjedhur dhe kontrolluar në mënyrë rigoroze
  • Balsami i limonit dhe kamomili janë të dobishëm për t’ju ndihmuar të bini në gjumë të qetë, të këndshëm dhe të qetë
  • Lulet e blirit kanë një veprim qetësues dhe janë një nga ilaçet më të mira për qetësimin nervor
  • Balsami i limonit, për shkak të veprimit të tij të butë qetësues, përdoret në rastet e ankthit dhe çrregullimeve të gjumit dhe ka një aromë të këndshme limoni
  • Kamomili gjithashtu ka një veprim të lehtë qetësues dhe është shumë i dobishëm në rastet e pagjumësisë së moderuar dhe në gjendjet e eksitimit të lehtë nervor të shoqëruar me mosfunksionim gastrik Përgatitja e menjëhershme, e nxehtë dhe e ftohtë
  • Blevit Noches Felices  është bërë nga përbërës natyralë dhe nuk përmban aroma artificiale apo saharozë

Additional information

Weight 015 kg
brand

Ordesa

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blevit NOCHES Felices”

Your email address will not be published. Required fields are marked *