DHAVit

2000 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Categories: ,

Description

  • DHA Vit është një shtesë ushqimore e bazuar në vitaminën D, vitaminën A, vitaminën E me DHA nga algat e detit
  • DHA është një acid yndyror i pangopur omega-3, një përbërës themelor i qelizave të Sistemit Nervor Qendror, thelbësor gjatë zhvillimit dhe rritjes
  • Burimi i DHA janë algat detare që ndodhen në planktonin me të cilin ushqehen peshqit
  • Vaji i algave ka një pastërti dhe përqendrim më të lartë të DHA se vaji i peshkut dhe tolerohet shumë më mirë sepse është pa shije dhe pa aromë

Additional information

brand

Ordesa

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DHAVit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *