HomeRreth nesh

About us

EUROFARMA është një nga kompanitë më të rëndësishme në importimin dhe shpërndarjen e produkteve farmaceutike apo pajisjeve mjekësore në Shqipëri.

• EUROFARMA u krijua në vitin 1993 si një nga kompanitë e para farmaceutike private në Shqipëri dhe aktualisht asiston 95% të kompanive farmaceutike vendase në të gjithë vendin.

• Që nga viti 1995, EUROFARMA është e regjistruar nga Ministria e Shëndetësisë në Republikën e Shqipërisë.
Që atëherë, kompania ka marrë pjesë në shumë tendera që kanë rritur aktivitetin tonë me institucionet publike dhe qeveritare. Në shumë raste, kompania e kujton veten si fituese e këtyre tenderave bazuar në sofistikimin e lartë të produkteve dhe çmimet konkurruese të paraqitura.

• Gjithashtu furnizojmë disa nga spitalet më të rëndësishme të vendit sipas ritmit të porosive

0
Vite eksperience
0+
Produkte
0+
Brande te mirenjohura
alt

Çfarë na bën ne, ne?

Në ditët e sotme, EUROFARMA mban një reputacion të nderuar në treg për shkak të marrëdhënieve të qëndrueshme të mbajtura midis kompanisë dhe partnerëve të saj, cilësisë së produkteve, saktësisë në botën e biznesit, etj.

Pse duhet të na zgjidhni ne?

Në ditët e sotme, EUROFARMA mban një reputacion të nderuar në treg për shkak të marrëdhënieve të qëndrueshme të mbajtura midis kompanisë dhe partnerëve të saj, cilësisë së produkteve, saktësisë në botën e biznesit, etj.

EUROFARMA punon me kompani të huaja, të cilat na japin ekskluzivitetin e produkteve të tyre për rajonin shqiptar. Nëse këto kompani nuk kanë një përfaqësues në vendin e afërt, atëherë ne kërkojmë të marrim ekskluzivitetin edhe për atë vend.

Aktualisht jemi duke eksportuar një pjesë të importeve në Kosovë.

alt
Translate »
X