HomeShopBabyBlemil Optimum Protech 3

Blemil Optimum Protech 3

2500 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

  • Përmbajtje më e ulët e saharozës (reduktim afër 50%) për të parandaluar preferencat e shijes së ëmbël që mund të favorizojnë mbipeshën dhe shfaqjen e kaviteteve
  • Me sasi optimale të hekurit, vitaminës D dhe kalciumit, për të parandaluar mangësitë dhe për të siguruar mineralizim të mirë të kockave

Zhvillimi i trurit dhe shikimit:

  • Sasi më të larta të DHA janë të rëndësishme për zhvillimin e mirë të trurit dhe shikimit. 2 gota në ditë japin rreth 35% të nevojave ditore të foshnjës
  • Përmban karnitinë dhe taurinë: nxit zhvillimin e trurit dhe shikimit të foshnjës

Toleranca dhe tretshmëria:

  • Më i përshtatur me kapacitetin tretës dhe renal të fëmijëve: përqendrime më të ulëta të proteinave, natriumit, kaliumit dhe klorurit, dhe rrjedhimisht osmolaritet më i ulët dhe ngarkesë renale
  • I plotësuar me nukleotide: luajnë një rol në zhvillimin e sistemit tretës dhe imunitar të foshnjave
  • Me një shije të shkëlqyer: për shkak të përmbajtjes së vaniljes dhe mjaltit

Additional information

Weight 08 kg
brand

Ordesa

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blemil Optimum Protech 3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *