HomeShopBabyBlemil Confort Protech

Blemil Confort Protech

3800 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

  • Blemil Confort ProTech është një formulë për foshnjat me tolerancë dhe tretshmëri të lartë
  • Indikuar për menaxhimin ushqimor të ankesave të lehta të tretjes, të tilla si dhimbje barku, kapsllëk dhe çrregullime të tjera të moderuara të tretjes
  • Foshnjat me tolerancë të ulët ndaj laktozës
  • Përmbajtja optimale e proteinave: të përafërta me proteinat e qumështit të gjirit, e përshtatur sipas rekomandimeve të ekspertëve ndërkombëtarë për të parandaluar rrezikun e mbipeshës dhe obezitetit
  • LC-PUFA ω-6 dhe ω-3 (DHA): favorizojnë zhvillimin e duhur të Sistemit Nervor Qendror dhe funksionin vizual dhe gjithashtu zvogëlojnë konsistencën e jashtëqitjes dhe përthithjes së lëndëve të tjera ushqyese, përveç paraqitjes
  • Efekti imunomodulues dhe reduktim të sëmundjeve alergjike dhe infeksionet e zakonshme të frymëmarrjes në fëmijëri
  • Redukton ndjeshëm të qarët dhe hipertoninë në 3-5 ditë, me një përmirësim ndërmjet 70-80%

Additional information

Weight 08 kg
brand

Ordesa

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blemil Confort Protech”

Your email address will not be published. Required fields are marked *