HomeShopBabyBlemil Plus Prematuros

Blemil Plus Prematuros

2000 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

  • Blemil Plus Premature 400 gr, është një ushqim për të sapolindurit me peshë të ulët dhe/ose të lindur para kohe
  • I pasuruar me proteina (3.28 g/100 Kcal), duke favorizuar rritjen korrekte të foshnjës
  • Nivele të larta të mikronutrientëve që mbulojnë nevojat specifike të foshnjës së lindur para kohe: hekur (1,54 mg/100 ml), kalcium (94,3 mg/100 ml), vitaminë D (3 μg/100 ml) dhe vitaminë A (297, 3 μg/100 ml)
  • Rritja e kontributit të përbërjeve antioksidante si seleniumi (5,37 230 µg/100 ml) dhe vitamina E (2,2 µg/100 ml)
  • Me yndyrë qumështi, një burim natyral i ß-palmitatit që favorizon më pak kapsllëk dhe tretshmëri më të madhe

  • Blemil plus Premature përgatitet me masë (5.3 g) për çdo 30 ml ujë

Additional information

brand

Ordesa

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blemil Plus Prematuros”

Your email address will not be published. Required fields are marked *