HomeShopBabySymbioram (bustina pluhuri)

Symbioram (bustina pluhuri)

1500 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Categories: ,

Description

  • Formuluar me Actobacilli, Bifidobakterie dhe Fruktooligosakaride, Zink, Acid Folik dhe Vitamina B6 dhe B12
  • Symbioram favorizon rikuperimin e florës së shëndetshme të zorrëve, ndaj rekomandohet në rastet e çrregullimeve që ndryshojnë ekuilibrin e saj, si p.sh:
  • Diarre me etiologji të ndryshme
  • Infeksionet
  • Trajtimet me antibiotikë
  • Çregullime të ngrënies
  • 12 x 2.5g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Symbioram (bustina pluhuri)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *