HomeShopBabyMamajoo Spoon&Fork

Mamajoo Spoon&Fork

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

Forma ergonomike e kompletit mamajoo Design Spoon & Fork është projektuar për gojë të vogla ndërsa dorezat janë krijuar për të mundësuar mbajtjen dhe kapjen e duarve të vogla.

Mosha e përdorimit: 6+ muaj

Karakteristikat e produktit:

Të gjitha produktet mamajoo prodhohen sipas ISO 9001; Objekt prodhimi i certifikuar i teknologjisë së lartë 2015 duke përdorur lëndë të para pa BPA dhe pa ftalate të cilësisë më të lartë dhe në përputhje me standardet e BE dhe SHBA.
Mamajoo Design Spoon & Fork Set është bërë nga materiali PP me origjinë evropiane të cilësisë së lartë i cili lejohet të prodhojë produkte për fëmijë në Evropë dhe SHBA dhe nuk përmban asnjë lëndë të dëmshme.
Forma ergonomike e kompletit mamajoo Design Spoon & Fork është projektuar për gojë të vogla ndërsa dorezat janë krijuar për të mundësuar mbajtjen dhe kapjen e duarve të vogla.
Ky grup ideal i ndihmon bebet të përmirësohen vetë.
Mamajoo Design Spoon & Fork Set është projektuar dhe prodhuar për të qenë fleksibël dhe në të njëjtën kohë shumë i qëndrueshëm për lehtësinë e përdorimit.
Buza e gojës me formë të qetë e kompletit mamajoo Design Spoon & Fork është projektuar duke marrë në konsideratë anatominë e foshnjës për t’u përshtatur me gojët e vogla pa asnjë skaj të mprehtë.

Additional information

brand

Mamajoo

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mamajoo Spoon&Fork”

Your email address will not be published. Required fields are marked *