HomeShopBabyBlemil Optimum Protech 2

Blemil Optimum Protech 2

2700 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

  • Në përmbajtje Blemil Optimum Protech 2 ka OSTEOPONTINË- protein qumështi që ndikon në maturimin dhe zhvillimin e sistemit imunitar
  • Përmbajtje të MFGM (membranë të moleculës globulare, ESENCIALE në zhbillimin e trurit dhe sistemit imunitar
  • Efekti antibakterial I atribuohet probiotikëve Galactooligosaccharides (GOS),të cilët janë oligosakaridet më të përafërta me qumështin e gjirit
  • Kjo e fundit ka aftësinë të bllokojë dhe të mbrojë fëmijën nga bakteret patologjike dhe rritjen e laktobacileve dhe bifidobakteries

Zhvillimi i trurit dhe shikimit:

  • Sasi të larta të LC-PUFA-ve, të rëndësishme për zhvillimin e mirë të trurit dhe shikimit
  • Ofron luteinë: një antioksidant i pranishëm në qumështin e gjirit dhe i lidhur me zhvillimin e shikimit të duhur tek foshnjat
  • Përmban karnitinë dhe taurinë: nxit zhvillimin e trurit dhe shikimit të foshnjës
  • 90% laktozë: favorizon maturimin e traktit intestinal dhe mbështet një mikrobiotë të zorrëve të pasur me baktere acidolaktike
  • I plotësuar me nukleotide: luajnë një rol në zhvillimin e sistemit tretës dhe imunitar të foshnjave

Additional information

Weight 08 kg
brand

Ordesa

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blemil Optimum Protech 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *