HomeShopBabyMamajoo Biberon 2x

Mamajoo Biberon 2x

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

Biberonet Mamajoo janë krijuar për të qenë të përshtatshme për zhvillimin e dhëmbëve dhe qiellzës së foshnjave.

Vrimat e ajrit tepër të gjera zvogëlojnë rrezikun që lëkura e ndjeshme e foshnjave të lëndohet.
Janë të paketuara me kutinë e ruajtjes higjienike, kështu që produkti është ekonomik, mjedisor dhe miqësor ndaj konsumatorit.

Kutia mund të sterilizohet dhe të ripërdoret.
“Mamajoo Ortodontike Silikoni Soothes janë prodhuar duke përdorur materiale me cilësi të lartë pa BPA dhe Fthalate, silikon me cilësi të lartë, transparent, pa shije dhe erë.

Është idealisht i butë për çdo grupmoshë, i butë dhe i lehtë për t’u pastruar.

Additional information

brand

Mamajoo

Color

Blue, Green, leopard, red, white

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mamajoo Biberon 2x”

Your email address will not be published. Required fields are marked *