HomeShopBabyMamajoo Spoon 2x

Mamajoo Spoon 2x

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

Mamajoo Dy lugë ushqimi Kuti e bardhë dhe ruajtëse

Të gjitha produktet Mamajoo prodhohen me shëndetin e foshnjave në plan të parë në objektin tonë të prodhimit të teknologjisë së lartë të certifikuar ISO 9001;2015 duke përdorur lëndë të para pa BPA dhe pa ftalate të cilësisë më të lartë dhe në përputhje me standardet e BE dhe SHBA.

Karakteristikat dhe Avantazhet:
Lugët e ushqimit Mamajoo janë projektuar për të qenë fleksibël dhe shumë të qëndrueshme në të njëjtën kohë.

Paketimet e lugëve të ushqimit Mamajoo përmbajnë dy lugë, njëra prej të cilave është brenda kutisë së ruajtjes.

Doreza e gjatë ergonomike e Mamajoo Feeding Spoons është projektuar për përdorim dhe shtrirje të rehatshme. Mbështetja në pjesën e pasme të lugës është projektuar për të parandaluar rrëshqitjen në pjatë.

Lugët e ushqimit Mamajoo janë të paketuara me kuti magazinimi të sterilizuar. Kjo ofron një zgjidhje praktike për prindërit që duan ta ruajnë lugën në mënyrë higjienike në shtëpi ose jashtë.

Doreza e gjatë ergonomike e lugëve të ushqyerjes Mamajoo lejon ushqyerjen nga shishet me qafë të gjerë ose kavanoza të mëdhenj.

Anët e rrumbullakosura dhe maja e lugës e përshtatshme për fëmijën e Mamajoo Feeding Spoons janë të përshtatshme për gojët e vogla.

Kutia e ruajtjes së lugës Mamajoo është zgjidhja më ideale për ruajtjen e lugës suaj Mamajoo kur nuk përdoret me formën e saj të përshtatshme dhe sistemin praktik të kyçjes.

Pastrimi dhe sterilizimi:
Lugët dhe kutia e magazinimit Mamajoo mund të lahen me dorë ose duke përdorur një makinë larëse enësh. Pas larjes, produkti mund të sterilizohet me sterilizues Mamajoo ose duke e zier për 5 minuta. Mos përdorni detergjentë gërryes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mamajoo Spoon 2x”

Your email address will not be published. Required fields are marked *