HomeShopBabyBlevit Plus Multicereales Bio con Quinoa 0% Gluten

Blevit Plus Multicereales Bio con Quinoa 0% Gluten

1035 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

  • Blevit Plus Bio Multicereals with Quinoa është një muhalebi me drithëra integrale (pa gluten)
  • Përmbajtje e lartë e fibrave: Për shkak të përmbajtjes së lartë të drithërave
  • Burimi i vitaminës B1: kontribuon në metabolizmin normal të energjisë
  • Drithëra PA: Pa konservues, pa kripëra të shtuara, pa shije artificiale dhe pa transgjenikë
  • Me 0% sheqerna të shtuar: Parandalon që fëmija të mësohet me shijet tepër të ëmbla
  • Permban vetëm sheqerna natyrale

Additional information

Weight 025 kg
brand

Ordesa

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blevit Plus Multicereales Bio con Quinoa 0% Gluten”

Your email address will not be published. Required fields are marked *