HomeShopBabyBlevit Plus 8 Suprafibras Miel (mjaltë)

Blevit Plus 8 Suprafibras Miel (mjaltë)

1093 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

  • Drithërat Blevit Plus 8 është një muhalebi e plotë i bërë nga një kombinim i 8 drithërave: grurë, oriz, tërshërë, elb, thekër, misër, meli dhe melekuqe
  • E krijuar sipas teknologjive më të fundit të ushqyerjes së foshnjave, drithërat Blevit Plus 8 përdorin një sistem dekstrinimi enzimatik, duke përshtatur përbërjen e drithërave me shkallën e maturimit të sistemit tretës të foshnjave.
  • Ofron Bifidobacterium infantis IM1: Bifidobacterium i patentuar dhe ekskluziv për Laboratorios Ordesa
  • Përmbajtje e lartë e kalciumit, hekurit dhe 9 vitaminave
  • Hekuri kontribuon në zhvillimin normal kognitiv të fëmijëve
  • Kalciumi dhe vitamina D janë të nevojshme për rritjen dhe zhvillimin normal të kockave tek fëmijët
  • Përveç kësaj, vitamina D kontribuon në funksionimin e duhur të sistemit imunitar të fëmijëve

Additional information

Weight 06 kg
brand

Ordesa

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blevit Plus 8 Suprafibras Miel (mjaltë)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *