HomeShopBabyBlevit Plus 8 Cereales Y Galletes Maria

Blevit Plus 8 Cereales Y Galletes Maria

1150 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

  • Blevit plus Duplo 8 Drithëra dhe biskota është një muhalebi e përbërë nga një përzierje e ekuilibruar e 8 drithërave (gruri, oriz, tërshërë, elbi, thekra, misri, meli, melekuqe) dhe biskota
  • Biskotat Maria i japin muhalebisë një vlerë të lartë ushqyese dhe e bëjnë atë një burim të shkëlqyer energjie me një shije dhe teksturë të shijshme
  • Rekomandohet në ushqyerjen plotësuese të foshnjës nga mosha 5 muaj
  • Blevit plus Duplo 8 Drithëra dhe biskotat Maria përmbajnë laktobacile dhe bifidobaktere.
  • Përmbajtje të lartë kalciumi dhe hekuri, është një burim i 13 vitaminave, për të ndihmuar në plotësimin e nevojave të foshnjës tuaj për këto mikroelemente thelbësore

Additional information

Weight 04 kg
brand

Ordesa

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blevit Plus 8 Cereales Y Galletes Maria”

Your email address will not be published. Required fields are marked *