HomeShopBabyBlemil Plus AR (refluks)

Blemil Plus AR (refluks)

3000 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

  • Blemil plus AR-Qumësht kundër refluksit për foshnjat deri në 6 muaj
  • I pasur me hekur
  • Përmirëson mirëqenien dhe gjumin e foshnjës
  • Për foshnjat me regurgitim dhe çrregullime të tjera të lehta të tretjes

  • Blemil plus AR është një formulë kundër refluksionit që plotëson plotësisht nevojat ushqyese të foshnjave që nga lindja dhe gjatë gjithë ushqyerjes me gji
  • Kombinimi optimal i (miell karobi dhe niseshte misri) i Blemil plus AR rrit konsistencën e formulës, duke reduktuar sasinë dhe shpeshtësinë e reflukseve dhe duke përmirësuar mirëqenien dhe gjumin e foshnjave

Additional information

brand

Ordesa

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blemil Plus AR (refluks)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *