HomeShopBabyBlevit Plus 5 Cereales 0% sheqer

Blevit Plus 5 Cereales 0% sheqer

771 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

  • Blevit plus 5 Cereals është muhalebi drithërash i bërë nga gruri, thekra, tërshëra, elbi dhe orizi
  • 0% sheqerna të shtuara
  • Konsumimi i drithërave të plota ndihmon në rritjen e marrjes së karbohidrateve komplekse dhe balancimin e dietës
  • Ofron Bifidobacterium infantis IM1: Bifidobacterium i patentuar dhe ekskluziv për Laboratorios Ordesa
  • Përmbajtje e lartë e kalciumit, hekurit dhe 9 vitaminave
  • Hekuri kontribuon në zhvillimin normal kognitiv të fëmijëve
  • Kalciumi dhe vitamina D janë të nevojshme për rritjen dhe zhvillimin normal të kockave tek fëmijët
  • Përveç kësaj, vitamina D kontribuon në funksionimin e duhur të sistemit imunitar të fëmijëve

*Përmbajnë vetëm sheqerna natyrale

Additional information

brand

Ordesa

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blevit Plus 5 Cereales 0% sheqer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *