HomeShopBabyBlevit Barriguitas Felices

Blevit Barriguitas Felices

1080 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

  • Blevit Barriguitas Felices është një infuzion bërë nga ekstrakte të tretshme bimore (kamomil dhe kopër) të përzgjedhur dhe kontrolluar në mënyrë rigoroze
  • Dhimbje te vogla barku, konstipacion i lehtë
  • Nga foshnjat e vogla, adoleshentët deri tek nënat shtatëzëna

Ingredientet: Dekstrozë, ekstrakte të tretshme të kamomilit (4,0%) dhe koprës (3,5%)

Additional information

Weight 015 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blevit Barriguitas Felices”

Your email address will not be published. Required fields are marked *