HomeShopBabyBlemil Plus Elemental Hospital (anti alergjik)

Blemil Plus Elemental Hospital (anti alergjik)

2630 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Categories: ,

Description

  • Në rastet e alergjive të rënda ndaj proteinave të qumështit të lopës, alergjive të shumta ushqimore, patologjive të tretjes që shkaktojnë keqabsorbim të rëndë dhe situatave të tjera që kërkojnë marrjen e një formule të veçantë me tolerancë dhe tretshmëri të lartë
  • I prodhuar 100% nga aminoacide të lira me origjinë sintetike, nuk përmban laktozë, saharozë, fruktozë apo gluten në përbërjen e tij
  • Provat klinike të kryera me formulën u prezantuan në kongresin e fundit të Organizatës Botërore të Alergjisë (WAO), të mbajtur në Romë prill 2022 dhe zbuluan sigurinë dhe efikasitetin e Blemil plus Elemental

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blemil Plus Elemental Hospital (anti alergjik)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *