HomeShopPersonal CareBABE Energizing Shampoo 250ml

BABE Energizing Shampoo 250ml

1920 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

Produkti perfekt për higjienën e flokëve, shampoja gjallëron dhe forcon që nga rrënjët, duke parandaluar në mënyrë aktive rënien e flokëve. Kjo formulë funksionon më mirë kur aplikohet në skalpat e holluar dhe të brishtë të prirur ndaj rënies së flokëve. Shampo kundër rënies së flokëve Babe përmban përbërës të tillë si Ginkgo Biloba, ekstrakt Chinchona dhe Cytobiol Bardane.

Ideale për të parandaluar rënien e flokëve androgjenike, ky shampo mund të aplikohet dy ose tre herë në javë së bashku me një trajtim të plotë të rënies së flokëve.

 

Lloji i flokëve: I përshtatshëm për të gjitha llojet e skalpit. Indikuar veçanërisht për flokë të hollë, të brishtë dhe delikate të prirur për të rënë.

Forcon flokët dhe parandalon rënien e flokëve

• Balsam flokesh 1.2%

• Glicerine 2.5%

• Cytobiol (Ekstrakt bardani, sulfat zinku, Biotine) 0.5%

• Ekstrakt Ginkgo Biloba 1%, ekstrakt Cinchona 1%

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BABE Energizing Shampoo 250ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *