2050 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

Astringent Tonic Lotion  stimulon, tonifikon dhe matizon lëkurën. Falë pH-së, kontrollon përhapjen e baktereve. Ndihmon në tharjen e shpejtë të lezioneve inflamatore, duke parandaluar rishfaqjen e tyre. Formulë e pasuruar me aktivë që rregullojnë sebumin që ndihmojnë në kontrollin e prodhimit të sebumit. Rregullon dhe normalizon prodhimin e tepërt të vajit të fytyrës. Jo komedogjene. Vegane.

•Kripë zinku e acidit karbokslili pirolidon 0.05%

• Acid salicilik 0.2%

• Bisopolol 0.1%

• Iris Citobioli (Ekstrakt i irisit, Sulfat zinku,Vitamine A) 4%

Udhëzime: Për përdorim të përditshëm, në mëngjes dhe në mbrëmje. Aplikojeni në fytyrë të pastër dhe të thatë me një copë pambuku.

Additional information

brand

Babé

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “”

Your email address will not be published. Required fields are marked *