HomeShopBabyMamajoo Ultra Absorbent Gel Breast Pads

Mamajoo Ultra Absorbent Gel Breast Pads

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

Mamajoo Ultra Absorbent Breast Pads 13 cm / 60 copë

Mbushësit e gjirit ultra absorbues njëpërdorimshëm të Mamajoo, ndihmojnë në parandalimin e lagështimit dhe njollosjes së rrobave nga rrjedhja e qumështit të gjirit, ndërkohë që lejojnë thithkat e ndjeshme të nënës të mbeten higjienike
Karakteristikat e produktit:
Mbushësit e gjirit ultra absorbues njëpërdorimshëm të Mamajoo, ndihmojnë në parandalimin e lagurjes dhe njollës së rrobave nga rrjedhja e qumështit të gjirit, ndërkohë që lejojnë që thithkat e ndjeshme të nënës të mbeten higjienike. Mbështesat e gjoksit me xhel ultra-absorbent Mamajoo, duke qenë superiore ndaj shumë gjinjve me gjerësinë e tyre prej 13 cm dhe kapacitet të lartë absorbues 100 ml për të siguruar tharjen maksimale, janë jastëkët më idealë për t’u përdorur ditën dhe natën. Me teknologjinë e tyre të thithjes së lagështirës në një drejtim për tharje të plotë, ato kanë strukturë unike me 4 shtresa me fletë mbështetëse të rezistueshme nga rrjedhjet.
• Shtresa e sipërme ULTRA absorbuese, e butë – e mban gjoksin të thatë gjatë gjithë kohës
• Shtresë me jastëk absorbues ULTRA – siguron thithje shtesë, tharje dhe rehati
• Shtresë ULTRA absorbuese me xhel – parandalon rrjedhjet dhe njollat
• Shtresa e jashtme me frymëmarrje ULTRA – ndihmon në shërimin e thithave të lënduara ose të plasaritura

Përparësitë e produktit:
• Siguron tharjen më të gjatë me kapacitet absorbues të lartë
• Strukturë ultra e hollë, e butë dhe që merr frymë
• Siguron qarkullimin e ajrit rreth thithkave të ndjeshme dhe ndihmon thithkat e lënduara ose të plasaritura të shërohen.

Additional information

brand

Mamajoo

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mamajoo Ultra Absorbent Gel Breast Pads”

Your email address will not be published. Required fields are marked *