HomeShopBabyBlevit Plus ColaCao

Blevit Plus ColaCao

805 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

  • Formula e drithërave Blevit plus me Cola Cao është e pasuruar me kalcium, hekur, 13 vitamina dhe fruktooligosakaride, duke plotësuar nevojat thelbësore ushqyese të foshnjës tuaj dhe duke nxitur zhvillimin e florës së tij të zorrëve dhe sistemit imunitar
  • Falë teknologjive më të fundit të dekstrinimit enzimatik, përbërja e drithërave Blevit plus me Cola Cao përshtatet me shkallën e maturimit të tretjes, duke përmirësuar përthithjen e lëndëve ushqyese dhe duke nxitur ushqimin e tyre

Additional information

brand

Ordesa

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blevit Plus ColaCao”

Your email address will not be published. Required fields are marked *