HomeShopBabyBlevit Plus 8 Cereales Bizchocho Naranja

Blevit Plus 8 Cereales Bizchocho Naranja

1150 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

  • Një përzierje e ekuilibruar e 8 drithërave (gruri, oriz, tërshërë, elb, thekër, misër, meli dhe melekuqe), portokalli me një prekje biskote. Portokalli është një frut me përmbajtje të lartë të fibrave dhe vitaminës C
  • Me fruktooligosakaride (FOS), një burim i fibrave të tretshme
  • Me përmbajtje të lartë kalciumi dhe hekuri burim i 13 vitaminave, për të ndihmuar në plotësimin e nevojave të foshnjës tuaj me këto mikroelemente thelbësore

Additional information

Weight 06 kg
brand

Ordesa

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Blevit Plus 8 Cereales Bizchocho Naranja”

Your email address will not be published. Required fields are marked *