HomeShopPersonal CareBabé Foot Repairing Cream 10% Urea 100ml

Babé Foot Repairing Cream 10% Urea 100ml

1957 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

Kremi riparues i këmbëve Babé 10% ure është indikuar për të hidratuar dhe eliminuar vrazhdësinë nga këmbët e thata dhe të plasaritura. Është i përshtatshëm për këmbët diabetike, pasi jo vetëm hidraton por edhe riparon lëkurën. Ky produkt hidraton këmbët e thata, të ashpra dhe të plasaritura, si dhe lehtëson ndjenjën e shtrëngimit. Ofron mbrojtje efektive kundër thatësisë, çarjes së thembrave dhe ngurtësisë.

Përbërësit kryesorë:

  • 10% ure që hidraton lëkurën;
  • 3% glicerinë dhe 2% gjalpë shea për të parandaluar tharjen e lëkurës;
  • 0,5% Allatoin me veprim qetësues;
  • 0,25% vitaminë E me veti antioksiduese;
  • 0,03% Acid laktik që ndihmon në eliminimin e vrazhdësisë së lëkurës.

Si të përdorni:
Aplikoni Babé Foot Repairing Cream 10% Urea në këmbët e thata, veçanërisht duke masazhuar kodrat, deri në përthithje të plotë. Mos e përdorni në plagë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Babé Foot Repairing Cream 10% Urea 100ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *