HomeShopBabyMamajoo Training Cup Spouts

Mamajoo Training Cup Spouts

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

Kupat e stërvitjes me dorezë pa derdhje Mamajoo janë krijuar për të ndihmuar foshnjat të mësojnë të pinë vetëm me një kalim të lehtë nga shishja në gotë. Është prodhuar nga lëndë e parë pa BPA të cilësisë më të lartë, duke marrë parasysh shëndetin e foshnjës.

Kupa e stërvitjes pa derdhje me dorezë Mamajoo, e pajisur me sistem valvulash kundër dhimbjes së barkut, është rezistente ndaj derdhjeve/rrjedhjeve edhe kur tundet ose lihet anash. Prandaj, ofron një përdorim praktik si në shtëpi ashtu edhe jashtë, gjë që është e rëndësishme veçanërisht kur udhëtoni.

Kupa e stërvitjes pa derdhje me dorezë Mamajoo, inkurajon fëmijën tuaj të mësohet të pijë vetëm me dorezën e saj ergonomike të projektuar për t’u mbajtur dhe kapur lehtësisht nga duart e vogla.

Gryka e butë e kupës së stërvitjes pa derdhje me dorezë Mamajoo mund të shtrihet në çdo mënyrë dhe të konceptuar për të siguruar rrjedhjen e duhur të lëngut për fëmijën tuaj.

Kupa e stërvitjes pa derdhje me dorezë Mamajoo ka sistemin e valvulave kundër dhimbjes së barkut, i cili parandalon foshnjat të gëlltisin ajrin gjatë ushqyerjes duke e shterur ajrin brenda.

Pastrimi dhe sterilizimi:
Kupa e stërvitjes pa derdhje me dorezë Mamajoo mund të pastrohet lehtësisht me dorë ose të lahet në makinë larëse enësh. Më pas mund të sterilizohet me sterilizues Mamajoo.

Additional information

brand

Mamajoo

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mamajoo Training Cup Spouts”

Your email address will not be published. Required fields are marked *