Acifolik

1400 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
SKU: 10003920 Category: Tag:

Description

Përdorimi :

Parandalon defektet në tubin neural në lindje, trajton infertilitetin duke ndihmuar në arritjen e një shtatëzanie të suksesshme, ndihmon në shëndetin e trurit dhe aneminë megaloblastike.

Dozimi: 1 tabletë në ditë.

Përbërësit :

Acid folik nga (acid 6S-metil tetraidrofolik, kripe glikozamine) 400mcg, 200% e sasisë ditore të rekomanduar

Additional information

brand

Epsilon Health

form

Oral Granules

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Acifolik”

Your email address will not be published. Required fields are marked *