HomeShopMedicinesDonafil (ovula vaginale)

Donafil (ovula vaginale)

1560 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

Përdorimi:

  • Candidoza albicans/dhe jo-albicans
  • Candidoza vulvo-vaginale
  • Garnadella vaginalis

Përbërësit:

ACID BORIK , ACID LAKTIK, POLIKARBOFIL

Dozimi: 1 ovulë në ditë në vaginë,mundësisht në mbrëmje para gjumit,për 5-7ditë.

Pas përfundimit të ciklit menstrual ose sipas këshillës mjekësore.

Additional information

brand

Epsilon Health

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Donafil (ovula vaginale)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *