Silben

1550 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
SKU: 10005841 Category: Tag:

Description

Përdorimi:

Ulceracione kronike të lëkurës, në djegie, në këmbën diabetike, në lezione të lëkurës nga herpes, prerje kirurgjikale, skuqje të lëkurës, plagë dhe prerje të vogla.

Dozimi: 1-2 spray në ditë.

Përbërsit:

Mikrosilver BG, kaoline, niseshte, acidi hialuronik, Vit. E

Additional information

brand

Epsilon Health

form

External spray

milliliters

100

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Silben”

Your email address will not be published. Required fields are marked *