Septobore

801 L

Add to wishlist 1 Add to compareAsk about productCompare
SKU: 397180 Category: Tag:

Description

Përdorimi:

Antiseptik dhe antiinflamator, përdoret si dekongjenstionant në problemet e syrit dhe simptomat që shfaqen nga faktorë të jashtëm si pluhuri, tymi i duhanit,era, lentet e kontaktit, ujrat e pishinave apo detit etj.

Përbërësit : Nafazoline Nitrate 0.1%, Acid borik 1%

Dozimi: sipas përshkimit të mjekut.

Additional information

brand

Cooper

form

Drops

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Septobore”

Your email address will not be published. Required fields are marked *