Enhydria

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

Përdorimi:

  • Në rastet kur kërkohet restaurimi dhe/ose mirëmbajtja e lëngjeve dhe elektroliteve si:
  • Diarreja, rastet e çrregullimeve gastrointestinale të shoqëruara me diarre dhe të vjella
  • Gjendje të shoqëruara me humbje të rënda të lëngjeve dhe elektroliteve brenda një kohe të shkurtër
  • Gjatë stërvitjes dhe punës së rendë, ato shkaktojnë djersitje dhe humbje të elektroliteve përmes djersitjes

Përbërësit :

  • Elektrolite, vitamina, glukozë, xhenxhefil
  • Me shije limoni-cola

I përshtatshëm për fëmijë mbi 3 vjeç dhe të rritur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Enhydria”

Your email address will not be published. Required fields are marked *