HomeShopMedicinesEffecol Junior 3350

Effecol Junior 3350

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare

Description

Përdorimi :

Në konstipacion kronik dhe akut.

Dozimi:

  • fëmijët nga 2- 6vjec 1 bustinë në ditë
  • 6 vjec- 12 vjec 1-3 bustina në ditë
  • Në mjekimet e zgjatura 2herë nga 1 bustinë në ditë

Përbërësit :

Makrogol (6.563 gr) 3350

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Effecol Junior 3350”

Your email address will not be published. Required fields are marked *