HomeShopMedicinesAzitromicine VIR 500mg

Azitromicine VIR 500mg

590 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

Azithromycin Vir 500 mg tableta të veshura me film EFG.

Përdorimi:

  • Infeksionet e rrugëve të sipërme dhe të poshtme të frymëmarrjes, të tilla si otiti media, sinusiti,

faringotonsiliti, bronkiti dhe pneumonia

  • Infeksionet e lëkurës dhe indeve të buta

Dozimi: sipas përshkimit të mjekut.

Përbërësit :

Azitromicin 500mg

Additional information

brand

VIR

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Azitromicine VIR 500mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *