HomeShopMedicinesEffecol 3350

Effecol 3350

1890 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

Përdorimi :

Në konstipacion kronik.

Dozimi:

  • të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjec 1-3 bustina në ditë
  • Në mjekimet e zgjatura 1-2 bustina në ditë

Përbërësit :

Makrogol (13.125gr) 3350

Additional information

brand

Epsilon Health

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Effecol 3350”

Your email address will not be published. Required fields are marked *