HomeShopMedicinesCiprofloxacin VIR 500mg

Ciprofloxacin VIR 500mg

769 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

Përdorimi:

  • Infeksionet bakteriale si në gram pozitivë dhe gram negative
  • Infeksionet e traktit respirator
  • Infeksionet gjenitale
  • Infeksionet gastrointenstinale
  • Infeksionet e dhëmbëve
  • Infeksionet e kockave

Dozimi: Dy herë në ditë nga 1 tabletë pas ushqimit (sipas përshkrimit të mjekut).

Përbërësit :

Ciprofloxacin 500mg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ciprofloxacin VIR 500mg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *