Tel: +355 4 223 4048 | Webmail

SILBEN

Category:

Silben Nano Repair

Prodhuar nga Epsilon Health, Greqi

Përbërsit: Mikrosilver BG, kaoline, niseshte, acidi hialuronik, vitaminë E

Përdorimi: Ulceracione kronike të lëkurës, në djegie, në këmbën diabetike, në lezione të lëkurës nga herpes, preje kirurgjikale, skuqje të lëkurës, plagë dhe prejrje të vogla.

Paketimi: Flakon125 ml në formë spray

Dozimi: 1-2 spray në ditë

Category:
2022 All right reserverd © EURO FARMA
Design by Gremza