HomeShopHair WigsShampo parukesh

Shampo parukesh

1800 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

  • Kujdesi për flokët sintetikë është shumë si kujdesi për flokët e vërtetë
  • Përdorni produktet e duhura dhe askush nuk do të jetë në gjendje të tregojë se flokët tuaj sintetikë nuk janë të vërtetë
  • Këto produkte adresojnë në mënyrë specifike nevojat e parukeve, në mënyrë që ato të duken të mrekullueshme dhe të zgjasin më gjatë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shampo parukesh”

Your email address will not be published. Required fields are marked *