HomeShopHair WigsKreher paruke

Kreher paruke

1600 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

Kjo furçë e vogël paruke futet lehtësisht në çantën tuaj, në mënyrë që të mund ta lani parukën tuaj në çdo kohë të ditës.

Falë qimeve të saj me majën e topit, ju lehtë mund ta zgjidhni dhe stiloni parukën tuaj sintetike ose natyrale për një përfundim autentik.
Majat e saj të mbrojtura me qime nuk do të dëmtojnë kapakun e parukës ose fibrën e flokëve.
E përkryer për parukën tuaj, nuk do t’ju tërheqë flokët.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kreher paruke”

Your email address will not be published. Required fields are marked *