Nebulizator

6500 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

  • Pajisja është projektuar për përdorim të lehtë, transport dhe rekomandohet për nebulizimin e antibiotikëve dhe bronkodilatorëve
  • Nebulizim i shpejtë, duke kursyer deri në 50% kohë falë dhomës së nebulizimit me rrjedhje të lartë
  • Përfshin një maskë me fluks të lartë për të rritur dhe fëmijë, një aksesor për përdorim të hundës, një dhomë nebulizimi me rrjedhje të lartë dhe një filtër rezervë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nebulizator”

Your email address will not be published. Required fields are marked *