HomeShopHair WigsGlamoure mono

Glamoure mono

42000 L

Add to wishlist Add to compareAsk about productCompare
Category:

Description

  • Shtresat delikate e bëjnë paruken nga Ellen Wille jashtëzakonisht të mrekullueshëm dhe një domosdoshmëri e plotë
  • Flokët sintetikë imitojnë pamjen biologjike të flokëve si në stil ashtu edhe në lëvizje. Seksioni monofilament shton pamjen e një kurore realiste
  • Kapaku i endur i parukes siguron përshtatje me kokën në mënyrë fantastike

Additional information

brand

Ellen Wille

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Glamoure mono”

Your email address will not be published. Required fields are marked *