Tel: +355 4 223 4048 | Webmail

SEPTOBORE

Category:

Përbërja: Nafazoline Nitrate 1% dhe Acid Borik 0.1%

Përdorimi: Antiseptik dhe antiinflamator, përdoret si dekogjenstant në problemet e syrit dhe simptomat që shfaqen nga irritimet e ndryshme nga faktorë të jashtëm si pluhuri, tymi i duhanit.era, lentet e kontaktit, ujrat e pishinave apo detit etj.

Paketimi: Flakon me 10 ml

Dozimi: Sipas përshkrimit të mjekut (deri në disa pika ne ditë syrin me problem)

Category:
2022 All right reserverd © EURO FARMA
Design by Gremza