Shop Online

Shop Online

Qe nga 1993...
Jo thjesht nje depo farmaceutike ...
Pasion & Expertise
100% produkte cilesore
Brande nderkombetare
Tradite familjare

Fjalimi i Administratore Znj.Marina Tolica

rresh nesh

EUROFARMA është një nga kompanitë më të rëndësishme në importimin dhe shpërndarjen e produkteve farmaceutike apo pajisjeve mjekësore në Shqipëri.

• EUROFARMA u krijua në vitin 1993 si një nga kompanitë e para farmaceutike private në Shqipëri dhe aktualisht asiston 95% të kompanive farmaceutike vendase në të gjithë vendin.

Brandet tona

EVENTE SHKENCORE

No Posts Found!

Produktet tona

Translate »