Tel: +355 4 223 4048 | Webmail

Vitamina B

Vitamina B-Kompleks rrit nivelin e energjisë dhe mirëqenien e përgjithshme

B-Kompleks shpesh përmendet si një grup vitaminash energjitike, por është e rëndësishme të kuptohet që këto vitamina janë “çelësi” për “zhbllokimin e dyerve” të energjisë dhe mirëqenies.

Shpesh jemi konfuz për të përcaktuar se cilat nga Vitaminat B na duhen vërtet. Por nuk ka asgjë për t’u shqetësuar. Vitamina B-Kompleks na ndihmon të plotësojmë gjithë nevojën për këtë grup vitaminash. Në të vërtetë, ekzistojnë shumë lloje të ndryshme të vitaminës B, dhe secila prej tyre luan një rol paksa të ndryshëm në trupin tonë dhe ka rëndësinë e vet. Disa punojnë së bashku në grupe dhe prandaj është e rëndësishme të sigurohet ekuilibri i tyre i përgjithshëm. Mungesa e një vitamine ose nevoja e shtuar e saj shkakton rritjen e kërkesës për vitamina të tjera nga grupi përkatës gjithashtu.

2022 All right reserverd © EURO FARMA
Design by Gremza