Tel: +355 4 223 4048 | Webmail

Rreth nesh

Historia e Kompanisë Eurofarma T&Q Tolica, si histori suksesi daton në fillimet e Demokracisë në vendin tonë në vitin 1993. Që nga ajo kohë e deri tani, rreth tre dekada në tregun shqiptar, me eksperiencën, profesionalizmin, orientimin në përzgjedhjen e cilësisë së produkteve dhe garantimin e tyre ne jemi një zë i suksesshëm në importimin dhe shpërndarjen e medikamenteve në gjithë Shqipërinë. Klientët janë bashkëpuntorët më të mirë, që së bashku përpiqemi të përmbushim nevojat dhe pritshmëritë tona.

Fokusi ynë është:

Të përqafojmë inovacionet e reja që promovohen në tregun Farmaceutik Europian dhe Botëror, dhe të jemi lider në tregun Shqiptar, duke ofruar shërbim dhe cilësi të standarteve bashkohore.

Vlerat tona janë:

 

Suksesi ynë është i lidhur me energjinë kolektive, inteligjencën dhe kontributet e të gjithë anëtareve të ekipit tonë.

2022 All right reserverd © EURO FARMA
Design by Gremza