Tel: +355 4 223 4048 | Webmail

Roli i Vitamines C

Roli i Vitamines C ne mbrojtjen nga virusi i gripit dhe jo vetem!
Kur sistemi yne imun eshte i dobet atehere ne jemi me te prekshem ndaj ftohjes, gripit apo edhe problemeve shendetesore to tjera edhe me serioze. Verehet se disa nutrients, qe Jane prezente ne ushqime, Jane te nevoishem per te forcuar sistemin imun ne menyre natyrale,nderkohe qe abuzime ne nutrients si alkoli, sheqeri apo menyra e te ushqyerit ne pergjithesi, te cilat mund te ndikojne ne dobesimin e sistemit imun. Vitamina C eshte mire te merret 2-3 here gjate dites (nga burimet ushqimore), pasi nese e marrim ne menyre te pergendruar, organizmi yne nuk arrin to perthithe te gjithen.

2022 All right reserverd © EURO FARMA
Design by Gremza