Tel: +355 4 223 4048 | Webmail

OMEPRAZOL VIR

Category:

Omeprazol VIR 20 mg

Përbërja: Omeprazol 20 mg

Përdorimi: Në refluksin Gastroezofageal (GERD), ulcerën në stomak dhe në duoden, në sindromin Zollinger Ellison etj.

Paketimi: Kuti me 28 kapsula

Dozimi: Sipas përshkrimit të mjekut dhe diagnosës përkatëse

Category:
2022 All right reserverd © EURO FARMA
Design by Gremza