Tel: +355 4 223 4048 | Webmail

Impakti i Covid-19 në patologjitë akute dhe kronike, menaxhimi i tyre. Durrës 13 Nëntor 2021

Eurofarma ka marrë pjesë si Sponsor i Argjendtë në Konferencën Mjekësore me titull “Impakti i Covid-19 në patologjitë akute dhe kronike, menaxhimi i tyre.”, i organizuar nga Këshilli Rajonal i Urdhrit të Mjekut Durrës dhe Ample, me datë 13 Nëntor 2021, pranë Hotel Palace. Në këtë Konferencë ishin të pranishëm mjekë të familjes dhe mjekë specialistë të Rajonit Durrës.

Programi

Shkarko ketu 

2022 All right reserverd © EURO FARMA
Design by Gremza