Tel: +355 4 223 4048 | Webmail

Këshilla për të ulur kolesterolin:

1-Për të ulur përqindjen e lartë të kolesterolit nuk duhet të pini cigare dhe nëse pini, mundoheni ta ulni numrin e tyre deri sa ta ndaloni krejtësisht.

2-Merruni me ushtrime fizike në mënyrë të rregullt. Mbani një peshë ideale.

3- Favorizoni më tepër konsumin e peshkut se sa të mishit.

4-Përdorni më shumë vajin e ullirit se sa gjalpin në përgatitjen e vakteve.

5-Kujdes me ëmbëlsirat e ndryshme, sepse bëhen gjithnjë me shumë vezë, po ashtu duhet të largoni nga ushqimet tuaja gjalpin, djathin, sallamet e ndryshme.

2022 All right reserverd © EURO FARMA
Design by Gremza