Tel: +355 4 223 4048 | Webmail

Coenzimi Q10

Coenzimi Q10 thuhet se ndihmon në trajtimin ose parandalimin e kushteve të mëposhtme shëndetësore:

* Sëmundja e Alzheimerit
* azmë
* diabet
* sëmundje të zemrës
* tension të lartë
* migraines
* semundja e Parkinsonit
Përveç kësaj, koenzima Q10 stimulon sistemin imunitar, përmirëson performancën atletike, mpreh kujtesën dhe mbron nga disa forma të kancerit.

2022 All right reserverd © EURO FARMA
Design by Gremza